Info.

Wat is Club Zoveel?

Op 1 augustus 2020 opende Guus Meeuwis de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van Poptempel 013 in Tilburg. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, nummers van zijn nieuwe album, afgewisseld met zijn bekende hits.

De naam van de club is een verwijzing naar ‘Deel Zoveel’, de titel van het nieuwe studio-album dat Guus op 31 juli heeft uitgebracht.

De grote zaal van de Tilburgse poptempel is speciaal omgebouwd tot een sfeervolle club. Waar normaal plaats is voor ruim 3000 bezoekers, kunnen wij nu zo’n 450 gasten per avond verwelkomen. De vloer en het balkon zijn ingericht met comfortabele stoelen, in setjes van 2, met een eigen tafel. Dit vorm een uniek decor voor een exclusief concert van Guus.

Bij een bezoek aan Club Zoveel staat jouw veiligheid voorop. Club Zoveel voldoet aan de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen.

Data & tijden

Data

Alle kaarthouders hebben persoonlijk een e-mail ontvangen met hun nieuwe concertdatum.


Tijden middagshow

13.30 uur : deuren open
15.00 uur : start show


Tijden avondshow

19.00 uur : deuren open
20.30 uur : start show

We vragen je om zoveel mogelijk op tijd - tussen 13:30 - 14:30 uur of 19:00 - 20:00 uur - aanwezig te zijn i.v.m een langere wachttijd door coronamaatregelen.

Locatie

Club Zoveel vindt plaats in de grote zaal van Poppodium 013 in Tilburg.

Vragen over kaarten


Hoe kan ik kaarten bestellen voor Club Zoveel?

Helaas is het niet meer mogelijk om kaarten te bestellen voor Club Zoveel.


Ik heb een showdag toegewezen gekregen, maar ik kan helaas niet op die dag. Ik wil wel graag komen op een andere dag.

Wij kunnen u op een reservelijst plaatsen, geef dit aan in de persoonlijke mail die u heeft ontvangen. We hebben alle kaarthouders een nieuwe concertdag aangeboden. Zodra we nog plekken over hebben op een andere datum, dan zullen we deze aanbieden aan de reservelijst. Helaas kunnen we geen garantie geven op dit moment op een andere showdag. Zodra wij meer weten, stellen wij u persoonlijk op de hoogte per mail.


Ik heb een showdag toegewezen, maar ik wil toch liever mijn geld terug.

Het is mogelijk om het aankoopbedrag van je kaarten terug te laten storten op je bankrekening. Wil je hiervan gebruik maken? Laat dit dan weten via de persoonlijke e-mail die je hebt ontvangen.


Wat als ik met meer dan 2 personen wil komen?

Per bestelling konden er niet meer dan 2 kaarten besteld worden. Als iemand binnen jouw familie- of vriendenkring voor dezelfde avond kaarten heeft, zullen wij proberen jullie dicht bij elkaar te placeren.

Let op! Dit gebeurt op locatie. Daarvoor is het belangrijk dat je samen komt. Verzamel buiten voor 013, sluit gezamenlijk aan in de rij en geeft bij binnenkomst van de zaal aan dat je graag bij elkaar wilt zitten. Onze medewerkers zullen dan hun best doen om je bij elkaar te placeren. Houd er rekening mee dat het noodzakelijk dat je allemaal óf zaal- óf balkon-kaarten hebt gekocht.

We doen onze uiterste beste om aan je wens te voldoen. Helaas kan het voorkomen dat het in sommige gevallen niet mogelijk is om jullie bij elkaar te placeren i.v.m. coronamaatregelen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: info@clubzoveel.nl


Wat als de concerten geannuleerd of verplaatst moeten worden vanwege een nieuwe corona uitbraak?

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de regelgeving vanuit de RIVM en de overheid nauwkeurig op. Als onverhoopt blijkt dat door de nieuwe regelgeving de concerten in Club Zoveel (tijdelijk) geen doorgang kunnen vinden doen wij onze uiterste best doen om alle kaarthouders een alternatieve datum of restitutie aan te bieden.

Huisregels (incl. veiligheidsmaatregelen)


Basisregels

De basisregels voor alle bezoekers, werknemers, artiesten en leveranciers van Club Zoveel zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Maak gebruik van een mondkapje (zie onder voor uitgebreide info)
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig
  • Zing niet (luidruchtig) mee.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Bij gebruik: hygiëne maatregelen volgen, handen wassen en bij drukte even wachten.

De stelregel voor iedereen luidt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn we verplicht onze bezoekers bij binnenkomst naar hun gezondheid te vragen.

Uitgebreide veiligheidsmaatregelen en gedragsregels die gelden in Club Zoveel zijn hier te vinden. De maatregelen en regels zullen worden aangepast indien de richtlijnen van het RIVM en de overheid veranderen.


Testen voor toegang

Omdat de zaal is ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, op 1,5 meter afstand van elkaar, is het niet nodig om een negatief testbewijs, vaccinatie- of herstelbewijs te overleggen.


Mondkapjesplicht

Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen omdat we alles zo hebben ingericht dat voor, na en tijdens de show mogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.


Minimum leeftijd

Voor bezoekers jonger dan 14 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.


Kluisjes & garderobe

De garderobe en kluisjes zijn gesloten i.v.m. coronamaatregelen. Jassen & tassen tot A4-formaat mogen mee de zaal in. Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan.


Hoe kan ik betalen aan de bar?

Er kan alleen cashless of met eerder gekochte geldige 013 munten betaald worden bij de bar. Je kan geen munten kopen.


Kan ik ergens roken tijdens mijn bezoek?

Nee. De rookruimte is gesloten i.v.m. coronamaatregelen en er is geen mogelijkheid om tussentijds naar buiten te gaan en daarna weer toegang te krijgen tot de show.

Mindervaliden

Ik heb een kaartje voor Club Zoveel en zit niet in een rolstoel, maar ben wel slecht ter been. Waarmee moet ik rekening houden?

Stuur een e-mail naar info@clubzoveel.nl met de details van je kaarten zodat wij je kunnen assisteren bij je bezoek.

Overige vragen

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Als je de informatie die je zoekt niet op deze website en FAQ hebt gevonden kan je een mailtje sturen aan info@clubzoveel.nl . Wij doen ons uiterste best om je vraag op korte termijn te beantwoorden.