Info.

Wat is Club Zoveel?

Op 1 augustus opende Guus Meeuwis de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van Poptempel 013 in Tilburg. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, nummers van zijn nieuwe album, afgewisseld met zijn bekende hits.

De naam van de club is een verwijzing naar ‘Deel Zoveel’, de titel van het nieuwe studio-album dat Guus op 31 juli heeft uitgebracht.

De grote zaal van de Tilburgse poptempel is speciaal omgebouwd tot een sfeervolle club. Waar normaal plaats is voor ruim 3000 bezoekers, kunnen wij nu zo’n 400 gasten per avond verwelkomen. De vloer en het balkon zijn ingericht met comfortabele stoelen, in setjes van 2, met een eigen tafel. Dit vorm een uniek decor voor een exclusief concert van Guus.

Bij een bezoek aan Club Zoveel staat jouw veiligheid voorop. Club Zoveel voldoet aan de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen.

Data & tijden

Data

UPDATE 13 OKTOBER: helaas zijn de shows van Club Zoveel met ingang van 14 oktober 2020 tot 11 november 2020 tot nader order opgeschort i.v.m de aangescherpte corona maatregelen. Kaarthouders krijgen per e-mail persoonlijk bericht. We gaan er vooralsnog vanuit dat we in samenwerking met de betrokken instanties en Poppodium 013 de shows op een later moment wederom op een veilige én verantwoorde manier kunnen organiseren.


Tijden

19.00 uur : deuren open
20.30 uur : start show

We vragen je om zoveel mogelijk op tijd - tussen 19:00 - 20:00 uur - aanwezig te zijn i.v.m een langere wachttijd door coronamaatregelen.Locatie

Club Zoveel vindt plaats in de grote zaal van Poppodium 013 in Tilburg.

Vragen over kaarten (inschrijven & bestellen)

Hoe kan ik kaarten bestellen voor Club Zoveel?

In verband met de corona maatregelen kunnen we zo’n 400 personen per avond ontvangen in Club Zoveel. Dat vraagt om een iets andere aanpak. We vragen namelijk om je eerst in te schrijven. We nemen per mail contact met je op zodra jij 2 kaartjes kan bestellen voor één van de concerten in Club Zoveel. We werken daarbij op volgorde van inschrijven. Het aantal shows voor de huidige inschrijving is dit keer beperkt.


Wat kost een kaartje?

Een kaartje voor een concert in Club Zoveel kost € 55,00 (incl. servicekosten).


Waarom werken jullie met een inschrijfformulier?

In verband met de corona maatregelen zijn wij gebonden aan de regelgeving vanuit de overheid. Omdat deze regels snel kunnen veranderen, kunnen wij de kaarten niet te ver vooruit verkopen. Om iedereen een eerlijke kans te geven, hebben we gekozen om te werken met een inschrijving. We nemen per mail contact met je op zodra jij 2 kaartjes kan bestellen voor één van de concerten in Club Zoveel. We werken daarbij op volgorde van inschrijven. Het aantal shows voor de huidige inschrijving is dit keer beperkt.


Als ik het inschrijfformulier heb ingevuld ben ik dan automatisch verzekerd van kaartjes?

Het aantal shows voor de huidige inschrijving is dit keer beperkt waardoor we niet kunnen garanderen dat je verzekerd bent van een kaartje.


Als ik het inschrijfformulier heb ingevuld ben ik dan verplicht kaartjes te kopen?

Nee, als je het inschrijfformulier hebt ingevuld geeft je dat het recht om 2 kaarten aan te schaffen indien je een ticketlink ontvangt, niet de plicht. De kaartverkoop gaat op volgorde van inschrijving. Wij nemen per mail contact met je op zodra jij 2 kaartjes kan bestellen voor één van de concerten in Club Zoveel. Het aantal shows voor de huidige inschrijving is dit keer beperkt.


Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

De zaal is ingericht op basis van tweetallen. Per inschrijving kan je daarom maximaal twee kaarten bestellen. De stoelen staan per twee opgesteld met een tafel om de richtlijnen van het RIVM en de overheid te waarborgen.


Wat als ik met meer dan 2 personen wil komen?

Per inschrijving (en het daaraan gekoppelde mailadres en mobiele nummer) kunnen er niet meer dan twee kaarten besteld worden. Als iemand binnen jouw familie- of vriendenkring voor dezelfde avond kaarten heeft zullen wij proberen jullie dicht bij elkaar te placeren. Let op! Dit gebeurt op locatie. Daarvoor is het belangrijk dat je samen komt. Verzamel buiten voor 013, sluit gezamenlijk aan in de rij en geeft bij binnenkomst van de zaal aan dat je graag bij elkaar wilt zitten. Onze medewerkers zullen dan hun best doen om je bij elkaar te placeren.

Let op! Het is wel noodzakelijk dat je allemaal óf zaal- óf balkon-kaarten hebt gekocht.

We doen onze uiterste beste om aan je wens te voldoen. Helaas kan het voorkomen dat het in sommige gevallen niet mogelijk is om jullie bij elkaar te placeren i.v.m. coronamaatregelen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: info@clubzoveel.nl


Wat als de concerten geannuleerd of verplaatst moeten worden vanwege een nieuwe corona uitbraak?

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de regelgeving vanuit de RIVM en de overheid nauwkeurig op. Als onverhoopt blijkt dat door de nieuwe regelgeving de concerten in Club Zoveel (tijdelijk) geen doorgang kunnen vinden doen wij onze uiterste best doen om alle kaarthouders een alternatieve datum aan te bieden.

Huisregels (incl. veiligheidsmaatregelen)

Basisregels

De basisregels voor alle bezoekers, werknemers, artiesten en leveranciers van Club Zoveel zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Maak gebruik van een mondkapje (zie onder uitgebreide informatie rondom deze maatregel)
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig
  • Zing niet (luidruchtig) mee.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Bij gebruik: hygiëne maatregelen volgen, handen wassen en bij drukte even wachten.

De stelregel voor iedereen luidt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn we verplicht onze bezoekers bij binnenkomst naar hun gezondheid te vragen.

Uitgebreide veiligheidsmaatregelen en gedragsregels die gelden in Club Zoveel zijn hier te vinden. De maatregelen en regels zullen worden aangepast indien de richtlijnen van het RIVM en de overheid veranderen.


Mondkapjesplicht

Met ingang van 1 oktober geldt als extra belangrijke maatregel dat het verplicht is om een mondkapje te dragen in Poppodium 013. Voor én na de show ben je verplicht het mondkapje te dragen, maar ook wanneer je besluit om tijdens de show je stoel te verlaten, om naar het toilet te gaan. Je hoeft geen mondkapje te dragen tijdens de show wanneer je op je plek zit.

Let op: je dient zelf een mondkapje mee te nemen naar Poppodium 013.


Minimum leeftijd

Voor bezoekers jonger dan 14 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.


Kluisjes & garderobe

De garderobe en kluisjes zijn gesloten i.v.m. coronamaatregelen. Jassen & tassen tot A4-formaat mogen mee de zaal in. Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan.


Hoe kan ik betalen aan de bar?

Er kan alleen cashless of met eerder gekochte geldige 013 munten betaald worden bij de bar. Je kan geen munten kopen.


Kan ik ergens roken tijdens mijn bezoek?

Nee. De rookruimte is gesloten i.v.m. coronamaatregelen en er is geen mogelijkheid om tussentijds naar buiten te gaan en daarna weer toegang te krijgen tot de show.


Wat als de concerten geannuleerd of verplaatst moeten worden vanwege een nieuwe corona uitbraak?

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de regelgeving vanuit de RIVM en de overheid nauwkeurig op. Als onverhoopt blijkt dat door de nieuwe regelgeving de concerten in Club Zoveel (tijdelijk) geen doorgang kunnen vinden doen wij onze uiterste best doen om alle kaarthouders een alternatieve datum aan te bieden.

Mindervaliden

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar Club Zoveel?

Jazeker! Tijdens je inschrijving heb je aan kunnen geven dat je mindervalide plaatsen wilt bestellen. Bij elke mindervalide ticket wordt automatisch een begeleidersticket verkocht. Wij nemen per mail contact met je op zodra je in aanmerking komt om 2 kaartjes te bestellen voor één van de concerten in Club Zoveel.


Ik zit niet in een rolstoel maar ben wel slecht ter been, waarmee moet ik rekening houden?

We vragen je kaarten te kopen voor het zaalgedeelte. Het balkongedeelte is namelijk slecht bereikbaar wanneer je slecht ter been bent. Heb je kaarten voor het zaalgedeelte gekocht? Stuur dan een e-mail naar info@clubzoveel.nl met de details zodat wij je kunnen assisteren bij je bezoek.

Overige vragen

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Als je de informatie die je zoekt niet op deze website en FAQ hebt gevonden kan je een mailtje sturen aan info@clubzoveel.nl . Wij doen ons uiterste best om je vraag op korte termijn te beantwoorden.

Is het mogelijk met mijn bedrijf naar Club Zoveel te komen?

Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Stuur een mail naar sales@clubzoveel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de wensen door te spreken.