Club Zoveel

Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel . Het album verschijnt 31 juli. Een dag later opent Guus tevens de deuren van Club Zoveel : zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van poptempel 013 in Tilburg.

De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En nieuwe muziek met jullie delen is precies wat hij gaat doen in zijn eigen club.

Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel ’ brengt hij, live met band, meerdere avonden per week zijn nieuwe album ten gehore. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest.

Op 1 augustus trapt Guus dit avontuur af. Wanneer het avontuur weer eindigt: dat bepalen jullie!

Ik kan niet wachten om te gaan spelen. En eindelijk weer het publiek te zien dat dat spelen zo geweldig maakt. De onzekere situatie van de afgelopen maanden heb ik zo snel mogelijk om proberen te zetten in positieve energie en nieuwe muziek. Met trots presenteer ik: Club Zoveel. Daar ontvangen we meerdere dagen per week onze gasten met alle egards. Net zo lang tot we elkaar allemaal gezien hebben. Deel zoveel, speel zoveel. Dat is de belofte. Volgens mij gaat het heel bijzonder worden”, aldus Guus Meeuwis.

Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen. Volgens de laatste richtlijnen mogen wij nu zo’n 400 gasten, verspreid over zaal en balkon, ontvangen in Poptempel 013, waar normaal plaats is voor ruim 3.000 bezoekers. De setting zal intiemer en specialer zijn dan ooit. De zaal, ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, vormt een uniek decor voor een exclusief concert van Guus.

Om kaarten voor Club Zoveel te kunnen bestellen, moet je je eerst inschrijven (inschrijving in inmiddels gesloten). Uiteindelijk komt iedereen aan de beurt, maar hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe eerder je aan bod komt om kaartjes te kopen.

Info.

Wat is Club Zoveel?

In de grote zaal van poppodium 013 opent Guus Meeuwis zijn eigen exclusieve club: Club Zoveel. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel ’ zal Guus, live met band, meerdere avonden per week zijn nieuwe album ten gehore brengen vanaf 1 augustus. Guus speelt net zolang tot iedereen die zich voor een kaartje heeft ingeschreven (inschrijving is inmiddels gesloten) is geweest.

De naam van de club is een verwijzing naar ‘Deel Zoveel’, de titel van het nieuwe studio-album dat Guus op 31 juli zal uitbrengen.

Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen. Volgens de laatste richtlijnen mogen wij nu zo’n 400 gasten, verspreid over zaal en balkon, ontvangen in Poptempel 013, waar normaal plaats is voor ruim 3.000 bezoekers. De setting zal intiemer en specialer zijn dan ooit. De zaal, ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, vormt een uniek decor voor een exclusief concert van Guus.

Data & tijden


Data

Club Zoveel start op zaterdag 1 augustus en zal in elk geval de hele maand augustus & september & de eerste helft van oktober open zijn. Guus zal, live met band, zijn nieuwe album ten gehore brengen. Naast nieuwe muziek zullen natuurlijk ook de bekende hits niet ontbreken.

Aug

Sep

OktTijden

19.00 uur : deuren open
20.30 uur : start show

We vragen je om zoveel mogelijk op tijd - tussen 19:00 - 20:00 uur - aanwezig te zijn i.v.m een langere wachttijd door coronamaatregelen.

Afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid bepalen we later wanneer en hoe Club Zoveel verder gaat. In elk geval blijft Club Zoveel open tot iedereen die zich heeft ingeschreven is geweest.Locatie

Club Zoveel vindt plaats in de grote zaal van Poppodium 013 in Tilburg.

Huisregels (incl. veiligheidsmaatregelen)

Basisregels

De basisregels voor alle bezoekers, werknemers, artiesten en leveranciers van Club Zoveel zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Bij gebruik: hygiëne maatregelen volgen, handen wassen en bij drukte even wachten.

De stelregel voor iedereen luidt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn we verplicht onze bezoekers bij binnenkomst naar hun gezondheid te vragen.

Uitgebreide veiligheidsmaatregelen en gedragsregels die gelden in Club Zoveel zijn hier te vinden. De maatregelen en regels zullen worden aangepast indien de richtlijnen van het RIVM en de overheid veranderen.


Minimum leeftijd

Voor bezoekers jonger dan 14 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.


Kluisjes & garderobe

De garderobe en kluisjes zijn gesloten i.v.m. coronamaatregelen. Jassen & tassen tot A4-formaat mogen mee de zaal in. Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan.


Hoe kan ik betalen aan de bar?

Er kan alleen cashless of met eerder gekochte geldige 013 munten betaald worden bij de bar. Je kan geen munten kopen.


Kan ik ergens roken tijdens mijn bezoek?

Nee. De rookruimte is gesloten i.v.m. coronamaatregelen en er is geen mogelijkheid om tussentijds naar buiten te gaan en daarna weer toegang te krijgen tot de show.


Wat als de concerten geannuleerd of verplaatst moeten worden vanwege een nieuwe corona uitbraak?

Wij houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en volgen de regelgeving vanuit de RIVM en de overheid nauwkeurig op. Als onverhoopt blijkt dat door de nieuwe regelgeving de concerten in Club Zoveel (tijdelijk) geen doorgang kunnen vinden dan zorgen wij uiteraard voor alle kaarthouders voor een oplossing.

Meer info >>>